Gastenboek

Berichten van onze gasten.
11/5/2021

Beste Saran en Rowan,

Wij hebben genoten van onze overnachting in jullie yurt. Wat een heerlijke plek zo tussen alle dieren. We zijn vrolijk opgestaan door het geknor van het varken, het gekraai van de haan en het "gelach" van de kalkoen. Bedankt voor de gastvrijheid!

Groetjes, Geert & Laura

15/7/2021

Hoi Saran en Rowan,

Ontzettend bedankt dat we in jullie mooie yurt mochten verblijven. We hebben er ontzettend van genoten. Het eten was echt geweldig! We hebben al verschillende familieleden verteld over ons verblijf en nemen zeker een foldertje mee. Bedankt voor alles! 

Veel liefs, Eva en Tjeerd

13/7/2021

Saran, Rowan, Jiro,

Thank you so much for having us! It was incredible to stay in your yurt + spend time around your lovely animals. We hope to see you again soon!

Emily, Mayra, Caroline, Paul

7/7/2021

Beste Saran en Rowan,

heel hartelijk dank voor de gastvrijheid. We hebben genoten van de yurt en ook wat geleerd over de Mongoolse cultuur. Het ontbijt was erg lekker. We komen nog eens terug en blijven dan wat langer.

Groetjes Martin en Vera.

7/7/2021

Wat een fantastisch paradijsje hebben jullie hier in Breezand! Het was heel gezellig met z'n viertjes in de yurt. Eddie (2) en Djuna (8 mnd) vonden het heerlijk tussen de diertjes, op de glijbaan en op de trekker! We hebben heerlijk gegeten en komen zeker weten nog een keer terug. Bedankt voor alles, wat is het allemaal mooi en goed verzorgd. Heel veel liefs en hopelijk hebben jullie ook een fijne vakantie :)

Stef, Carmen, Eddie & Djuna

6/7/2021

Beste Saran en Rowan,

bedankt voor jullie gastvrijheid. Wij hebben heerlijk geslapen in jullie prachtige yurt! Wie weet komen we snel nog een keer! Het was heerlijk! 

Liefs Linda & Jayden

5/7/2021

Hi Saran en Rowan,

ontzettend bedankt voor het onvergetelijke verblijf in de prachtige yurt. Wij hebben genoten van de gastvrijheid, de dieren en het proeven van de Mongoolse cultuur! :) Aan alles was gedacht en alles was goed geregeld. Heel veel succes nog en ik denk tot ooit! Knuffels aan de dieren. 

Liefs, Lotte, Rosalie en Rochelle.

P.S. Hopelijk houden jullie van een rood wijntje!

3/7/2021

Beste Saran en Rowan,

wij hebben enorm genoten in jullie prachtige yurt! :) Het traditionele diner en de ontbijtjes waren erg lekker. Wat een luxe! Overdag met de kinderen een bakfiets gehuurd in Julianadorp en naar dierenpark Hoenderdaell geweest. Elin vond de loslopende dieren om de yurt ook erg leuk. Bedankt voor de gastvrijheid, we komen graag nog een keer terug. 

Hartelijke groeten, Elin, Jenna, Sam & Erica

11/6/2021

Bedankt Saran, Rowan & Jiro

voor de gastvrijheid en de geweldige beleving. Een hele mooie plek voor onze mini-vakantie! 

Liefs, Hester & Ellen.

6/6/2021

Wat een warm welkom en goede informatie.

En wat een mooie plek en belevenis om te slapen in een "yurt". Mooie boeken over Mongolië om zo een inzicht te krijgen in de cultuur. Heerlijk ontbijt met uitleg, erg lekker. Bedankt voor de gastvrijheid.

Warme groetjes, Rinus en Andy.

4/6/2021

Lieve Saran, Rowan en Jiro,

Ontzettend bedankt voor alle goede zorgen tijdens ons heerlijke verblijf bij jullie. Wij hebben er enorm van genoten. Het was een bijzondere en gave ervaring om te overnachten in jullie mooie yurt. Erg leuk om meer te lezen over de Mongoolse cultuur (inclusief het lekkere eten!!). Wij durven met zekerheid te zeggen dat er nog veel mensen hier veel plezier gaan beleven. Voor nu heel erg bedankt voor alle gastvrijheid en hopelijk tot ziens (zelfs vanuit het verre Maastricht!).

Liefs, Anne, Renee, Aylin

PS. De hond zit stiekem al bij ons in de auto :)

2/6/2021

Ha Saran, Rowan en zoontje,

Wat een klein paradijsje hebben jullie ervan gemaakt. Heel sfeervol, prachtige privé tuin en prima sanitair. De yurt is mooi ingericht en geeft een authentiek gevoel. We boften met het weer en konden met de zon mee alle hoekjes in de schommelstoelen ervaren. Te mooi en relaxed hier om de omgeving te gaan verkennen. Lekker eten en even een gezellig praatje. Hopelijk komen we hier nog een keertje terug!

Judith, Ruud.

31/5/2021

Lieve Saran en Rowan,

Het was fantastisch. Prachtige yurt en heerlijk gegeten. Wij sluiten ons bij vorige berichten aan. Komen zeker terug.

Sanaa en Sjaak

30/5/2021

Beste Saran en Rowan,

Ook wij willen jullie bedanken voor het warme welkom en de gastvrijheid tijdens dit weekend. Jullie hebben een prachtig stekje waar je goed tot rust kunt komen. Wij hebben zoals verwacht ook erg genoten van de lieve dieren (behalve dat de haan ons vanochtend om 5 uur in de ochtend wekte, haha!) - Heel erg bedankt voor de goede zorgen en wij komen in de toekomst graag nog eens terug!

Groetjes Matthijs en Eva

5/5/2021

Ondanks het onstuimige weer hebben we een heerlijke mini-vakantie gehad in Breezand! Het ontbijt is telkens weer een feestje en ook het avondeten is heerlijk! Alle dieren zijn, net als Rowan en Saran, vriendelijk en snel gewend aan je aanwezigheid. Wij zijn helemaal uitgerust en dat was de bedoeling!

16/7/2021

Beste Saran en Rowan,

Het was een ontzettende mooie ervaring om eens te verblijven in jullie yurt en te proeven aan de Mongoolse cultuur. Vuurtje stoken en "Old Skool" plaatjes draaien, de mooie boeken in kijken, in de schommelstoel zitten, genieten van de vele dieren (prachtige hond!), de warmte van de yurt, het ontbijt draagden bij aan deze ervaring!

Bedankt voor jullie gastvrijheid.

Groetjes, René en Roelie

27/6/2021

Beste Saran en Rowan,

Wat een prachtige plek is dit... het bestaat! Hartelijk dank voor de gastvrijheid, goede zorgen, het heerlijke ontbijt, de hele fijne fietsen en alle liefde die jullie in dit prachtige onderkomen hebben gestoken! We hebben volop genoten en komen graag nog eens terug!

Groetjes, Laurens en Hester

25/6/2021

Beste Saran en Rowan,

Wat hebben we genoten van deze bijzondere plek. We voelden ons erg welkom en de sfeer die hier hangt is enorm rustgevend. De 1e nacht met de 2 kleine kinderen was even wennen, maar de 2e nacht hebben ze klokje rond geslapen, dus perfect! Onze oudste vond het heel leuk met Jiro en de dieren, zo leuk dat dit mogelijk is. Ook wil ik nog even wat schrijven over het eten, echte aanraders! Vers en lekker. Bedankt voor jullie gastvrijheid. We zullen deze plek ten zeerste aanraden.

Liefs, Stefan, Chrissy, Mika en Yoeri

31/5/2021

Beste Saran en Rowan,

Wát hebben wij genoten! De plek die jullie hier gecreëerd hebben is fantastisch. Iedere hoek en detail klopt, de sfeer is heerlijk. We hebben gesmuld van het eten en genoten van jullie gastvrijheid, vriendelijkheid en aanwezigheid van de diertjes en jullie lieve zoon. Deze dagen samen waren voor ons speciaal, maar dit verblijf heeft het nog extra bijzonder gemaakt. Dank daarvoor!

Lieve groet, Trixi & Sandy

27/5/2021

Lieve Saran en Rowan,

Bedankt voor de gastvrijheid, het heerlijke ontbijt & diner en de fantastische twee nachten in de yurt. Wij hebben genoten van de gezelligheid van alle dieren. Ook heerlijk om dicht bij het strand te zijn. Zeker een aanrader en hopelijk komen we nog een keer terug! 

Liefs, Lotte & Mariëlle

17/5/2021

Lieve Saran en Rowan,

Bedankt voor de gastvrijheid. We hebben genoten van het lekkere eten, de groene omgeving en alle dieren met bijbehorende geluiden. Super leuk om via jullie in aanraking te komen met de Mongoolse cultuur en tradities! Wat ons betreft was dit een nacht om nooit te vergeten en een absolute aanrader voor anderen!

Veel liefs, Sijbrand & Noortje

11/5/2021

Beste Saran en Rowan,

Wij hebben genoten van onze overnachting in jullie yurt. Wat een heerlijke plek zo tussen alle dieren. We zijn vrolijk opgestaan door het geknor van het varken, het gekraai van de haan en het "gelach" van de kalkoen. Bedankt voor de gastvrijheid!

Groetjes, Geert & Laura

Neem een kijkje in onze yurt.
Zodra je binnenstapt in de yurt begeef je je in een andere wereld.
Meer informatie
Leer een Mongools gerecht maken.
Zoals gestoomde dumplings of handgesneden Mongoolse bami.
Meer informatie