Cookie-Einstellungen
schließen

Welkom in
Westerwolde

Onze plek is gelegen in Wedde in de gemeente Westerwolde. Een dorp gelegen aan rivier de Westerwoldse Aa. Omringd door vele natuurgebieden die het bekijken meer dan waard zijn.

Ontdek Westerwolde

Weinig gebieden in Nederland zijn zó rijk bedeeld met verrassende landschappen, oude bossen, prachtige beekdalen en schitterende natuurgebieden als Westerwolde. Een echte actieveling? Fiets of wandel een van de tientallen uitgezette routes of vaar met een kano over de Ruiten Aa. In dit veelzijdige natuurgebied kun je op allerlei manieren genieten. Van een rustige wandeling langs onontdekte plekken tot broez’n op de mountainbike met je haren in de wind.

Op de website "Visit Groningen" vind je een mooi, compleet overzicht van natuur, musea, uitjes, activiteiten en meer:
Ontdek Westerwolde

Bezoek ook zeker
onze buren!

Direct naast ons ligt Dinopark & Landgoed Tenaxx, nog maar 18 jaren geleden slechts een kaal aardappelveld maar nu een prachtig landgoed. Het is getransformeerd tot een heerlijk familiepark, waar naast diverse activiteiten ook fantastisch gewandeld kan worden. Het unieke arboretum, met een gevarieerde verzameling bomen, waaronder een grote collectie treurvarianten, draagt bij aan de charme van het park. Wij komen er nog werkelijk élke week heel graag.

Meer informatie over dit dinopark & landgoed:
Dinopark & Landgoed Tenaxx