Cookie Settings
close
Workshop

Keelzang uit Mongolië

Keelzang uit Mongolië (en omliggende landen) blijft iets magisch hebben. Het leuke is echter dat iedereen dit kan leren! In mijn middagworkshops of 2-daagse workshops (inclusief overnachting) leer je de basis van het zingen van boventonen en diverse keelzangtechnieken.

De kunst van Keelzang: Ontdek jouw vele stem mogelijkheden

Ontdek hieronder de workshops

Mijn passie voor de muziek uit Mongolië, Tuva, Altai en Khakassië begon vele jaren geleden en werd serieus toen ik in 2007 voor het eerst naar Mongolië reisde. Nu, als trotse echtgenoot van een Mongoolse vrouw en vader van drie kinderen, deel ik met plezier mijn ervaringen en kennis met geïnteresseerden.

Kom en beleef de magie van Mongoolse zang tijdens mijn workshops, gehouden in ons complete gastenverblijf in onze boerderij in het prachtige Wedde, Westerwolde (Oost-Groningen). Of ervaar de authentieke sfeer in onze ruime tuin, waar je kunt zingen in een traditionele yurt.

Duik in de wereld van Mongoolse keelzang

Keelzang heeft de afgelopen jaren veel aan populariteit gewonnen. Je hoort het steeds vaker in films en games, en steeds meer bands combineren keelzang met (moderne) muziek op bekende podia. De kans is groot dat je het al eens gehoord hebt en nu heel benieuwd bent om het zelf te leren! Daarom bied ik middagworkshops en 2-daagse workshops aan.

De middagworkshops zijn een leuke introductie in de wereld van keelzang. Je hoort, ziet en probeert de basis van boventoonzang en keelzangtechnieken. De 2-daagse workshop biedt een ueniek ervaring om de echte sfeer van Mongoolse keelzang te proeven. Je krijgt diverse workshops verspreid over twee dagen, waardoor je dieper in deze unieke zangkunst kunt duiken.

2-Daagse Workshop
Ervaar een unieke tweedaagse onderdompeling in de wereld van Mongoolse keelzang.

We heten je welkom om 14.00 uur met Mongoolse melkthee. Om ongeveer 16.00 uur begint de eerste workshop. Om 18.00 uur genieten we van een heerlijk Mongools diner. 's Avonds volgt de tweede workshop, waarin we de vaardigheden van de eerste sessie herhalen en verder verdiepen. Natuurlijk is er 's avonds ook voldoende tijd om te praten, muziek te maken en, als het weer het toelaat, een mooi kampvuur in de tuin te maken.

De volgende ochtend staat er een typisch Mongools ontbijt voor je klaar. Als het weer het toelaat, maken we een wandeling in het prachtige landgoed van onze buren, waar om ongeveer 11.00 uur de derde workshop plaatsvindt. 's Middags is er wat vrije tijd, gevolgd door de afsluitende workshop om ongeveer 16.00 uur.

 • €175,- p.p. (overnachting inbegrepen)
 • 4 workshops over 2 dagen verspreid
 • Inclusief: heerlijk Mongools diner en ontbijt
 • Inclusief: koffie / thee
 • Duur: van 14.00u tot ongeveer 17.00u volgende dag
 • Minimaal 3 a 4 personen per workshop
 • Maximaal 7 personen per workshop
Schrijf je in!
Er zijn nog geen 2-daagse workshops gepland. Interesse? Schrijf je in, dan houd ik je op de hoogte!
Bedankt voor jouw interesse. Ik neem contact met je op!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Middagworkshop
Een super leuke introductie tot de kunst van keelzang en boventoonzingen.

De middagworkshops beginnen meestal rond 13:00 uur en duren ongeveer 2 tot 3 uur. De workshops zijn echter flexibel omdat elke workshop altijd net anders verloopt.

Tijdens de sessie leer je de basis van boventoonzingen en verschillende keelzangtechnieken. Er is volop gelegenheid om vragen te stellen en te praten/muziek te maken.

De workshops worden gehouden in onze boerderij of in onze yurt (afhankelijk van situatie en beschikbaarheid). Bij mooi weer eventueel ook gedeeltelijk in het prachtige landgoed van onze buren voor een inspirerende, natuurlijke omgeving.

 • €65,- p.p.
 • Duur: ongeveer 2-3 uur
 • Inclusief: Koffie / thee
 • Maximaal 7 personen per groep
Schrijf je in!
Er zijn nog geen middagworkshops gepland. Interesse? Schrijf je in, dan houd ik je op de hoogte of plannen we een eventueel een privé sessie!
Bedankt voor jouw interesse! Ik neem contact met je op!
Oops! Something went wrong while submitting the form.