Cookie Settings
close

Annuleringsvoorwaarden

Het spijt ons te horen dat jullie willen annuleren. Als er iets is dat niet naar wens was of als we iets kunnen verbeteren aan onze diensten, laat het ons dan alstublieft weten. We doen ons uiterste best om jullie verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.

Onze accommodaties worden verhuurd via Airbnb en Booking.com, maar ook per persoonlijk overeengekomen overeenkomst (op factuurbasis). De annuleringsvoorwaarden zijn via alle drie de manieren soortgelijk, al kan het op eerder genoemde platformen iets afwijken.

Onze annuleringsvoorwaarden zijn in de basis als volgt:

  • Annuleringen tot vijf dagen voor aankomst: Gasten die uiterlijk vijf dagen voor de aankomstdatum annuleren, krijgen 90% van het volledige bedrag terug.
  • Annuleringen binnen vijf dagen voor aankomst: Als een gast binnen vijf dagen voor de aankomstdatum annuleert, ontvangen wij de betaling voor elke reeds doorgebrachte nacht, plus één extra nacht. Daarnaast ontvangen wij 40% van de kosten van alle niet-doorgebrachte nachten.

We hopen jullie in de toekomst alsnog te mogen verwelkomen en staan klaar om eventuele vragen te beantwoorden of hulp te bieden waar nodig.

Volg ons ook op Instagram